Τίτλοι Τέλους

profile photo

Ηρθε λοιπόν η ώρα;

Μετά από τόσα χρόνια, ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο σε κάτι που πραγματικά αγαπήσαμε. Όπως είχαμε αναφέρει στην προηγούμενή μας ανακοίνωση, μεγαλώσαμε με την Anime-Greek, και οι αναμνήσεις μας από αυτήν την κοινότητα αποτελούν ένα γλυκό κομμάτι στις ζωές μας, ανάμεσα στις λύπες και τις χαρές. Φτάνοντας στο έτος 2023, πήραμε την απόφαση να αποσύρουμε την Anime-Greek. Η απόφαση πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη, ωριμότητα και θλίψη, και αποτελεί κάτι που μας απασχολεί στην κυριολεξία χρόνια, ωστόσο κρίνουμε πως αυτή είναι η σωστή επιλογή.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να χτιστεί αυτή η κοινότητα. Κάθε άτομο είχε τη δική του συνεισφορά, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Κάθε έναν και κάθε μία από εσάς, σας ευχαριστούμε. Για άλλη μια φορά, καμαρώνουμε ότι έχουμε συμβάλει σημαντικά στη διάδοση των anime στην Ελλάδα, εκεί ψηλά με ιστοσελίδες όπως οι AnimeClipse, .aNiMe//GR, και animexclusive.

Κάποια πράγματα τελειώνουν λοιπόν, κάποια άλλα αρχίζουν. Αντίο σε όλες και σε όλους όσους δε θα ξαναδούμε, καλή αντάμωση σε όσους και σε όσες θα τα φέρει η ζωή έτσι ώστε να ειδωθούμε ξανά. Εμείς θα κλείσουμε με μια ρήση από μία από τις πιο σπουδαίες μπάντες, η οποία ρήση έτυχε να καταλήξει και σε ένα από τα αγαπημένα μας anime.


YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT!