Last Shout - not visible
You are not authorized to view Shouts.
News

News->Announcements   
Καταδικάζουμε την οικονομική εκμετάλλευση των projects

Δυστυχώς συμβαίνει κάτι πολύ άσχημο το οποίο οφείλουμε να κοινοποιήσουμε.  Λειτουργεί μια σελίδα η οποία χωρίς καμία άδεια ή έγκριση από τους fansubbers, κάνει streaming στα projects τους και μάλιστα έχει οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Εμείς ως κοινότητα το θεωρούμε απαράδεκτο και άκρως προσβλητικό κυρίως απέναντι στα fansub groups τα οποία καταβάλουν κόπο και διαμοιράζουν δωρεάν τα project τους. Ο λόγος για το site που αρνούμαστε να κατονομάσουμε πλέον και διαχειριστή το πρώην μέλος μας εδώ: vl4d. Πλέον ο vl4d είναι αποκλεισμένος από την κοινότητά μας σε ένδειξη της αγανάκτησής μας για αυτό που συμβαίνει. Μάθαμε πως όταν fansubber προσέγγισε το an1me.se για να ζητήσει το αυτονόητο, δηλαδή να αποσυρθούν τα projects από το streaming τα οποία βρίσκονταν εκεί χωρίς credits, χωρίς καμία αναφορά στους fansubbers ή στις σελίδες τους, το μόνο που εισέπραξε ήταν βρισιές και απειλές Πλήττονται πολλά fansub groups, όπως οι AWGS, Bloood Moon Dragon, Sick Fansubs και άλλοι. Καταδικάζουμε αυτές τις συμπεριφορές και καλούμε την ευρύτερη κοινότητα να κάνει το ίδιο.  Σεβασμός στα fansub groups, όχι στο οικονομικό όφελος από την δουλειά τους. Έστω και αργά, περιμένω από τους υπεύθυνους του εν λόγω streaming site να σεβαστούν κάποια στοιχειώδη πράγματα και να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται με το έτσι θέλω projects που δεν τα δούλεψαν και δεν μόχθησαν και απλώς τα έκλεψαν όχι μόνο χωρίς άδεια, αλλά βρίζοντας και απειλώντας.
by Geutella, Monday, 06 April 2015 00:04, Comments(0), read all
Welcome to Faggtasia


Καλώς ήρθατε στον μαγευτικό κόσμο της Faggtasia! 


Σε αυτό τον μαγικό κόσμο όλοι είναι χαρούμενοι και παίζουν με τα τρελιάρικα, γλυκά, χαριτωμένα Teletubbies!!! Κάτω από το σήμα της Faggtasia μπορείτε να κάνετε ό,τι τρέλα σας 'ρθεί! Μόνη προϋπόθεση να δεχτείτε στην αγκαλιά σας και τα τέσσερα γλυκούλικα Teletubbies! Για περισσότερα εδώ: Teletubbies
by Geutella, Thursday, 02 April 2015 14:17, Comments(0), read all
April's Fool Prank 2015


Αγαπητά μέλη, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως αναγκαζόμαστε υποχρεωτικά να αποσύρουμε εκτάκτως τις κατηγορίες Anime Downloads: Anime με Ελληνική μεταγλώττιση και Anime με Ελληνικούς υπότιτλους καθώς και την κατηγορία Manga-Comics Download.


Για περισσότερα στο αντίστοιχο thread: April's Fool Prank 2015 
by Geutella, Monday, 30 March 2015 14:49, Comments(0), read all
Μεταφορά σε νέο server!

Όπως έχουμε ανακοινώσει, μεταφερόμαστε σε νέο server, το forum από αυτή τη στιγμή είναι offline  ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι τεχνικές εργασίες της μεταφοράς! Κάντε λοιπόν λίγη υπομονή και σύντομα θα επιστρέψουμε κοντά σας! 


UPDATE!


H μεταφορά ολοκληρώθηκε!
by Geutella, Tuesday, 24 February 2015 14:27, Comments(0), read all
Shiny New Emoticons!


Με χαρά και περηφάνια, η Anime-Greek ανακοινώνει την ανανέωση των emoticons του forum! Ύστερα από αρκετό ψάξιμο και προσαρμογή, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας emoticons. Για περισσότερα στο αντίστοιχο thread: Shiny New Emoticons
by Geutella, Monday, 12 January 2015 04:36, Comments(0), read all
X-mas Meeting in Athens 2014


Πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που έγινε meeting, οπότε μιας και πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, οργανωθήκαμε και ύστερα από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το Χριστουγεννιάτικο Meeting μας στην Αθήνα την Δευτέρα 22/12 και ώρα 5:30 το απόγευμα! Το σημείο συνάντησης θα είναι στο Θησείο, συγκεκριμένα έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού στην κάτω έξοδο.


Για περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο thread: X-mas Meeting in Athens 2014


Χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν, καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και καλή αντάμωση!
by Geutella, Tuesday, 02 December 2014 23:54, Comments(0), read all
Βάση Δεδομένων Ελληνικής Μεταγλώττισης


Μόλις δημοσιεύτηκε δημόσια στο φόρουμ, μια προσπάθεια δημιουργίας μιας βάσης δεδομένων ελληνικής μεταγλώττισης. Η βάση αυτή αποτελείται από αρκετά ονόματα, ηθοποιών και μη, που έχουν χαρίσει τη φωνή τους είτε σε anime είτε σε cartoons. Περισσότερα σε αυτό το thread: [Συζήτηση] Βάση δεδομένων ελληνικής μεταγλώττισης


Εδώ θα βρείτε την Βάση Δεδομένων Ελληνικής ΜεταγλώττισηςΈνα τεράστιο μπράβο στον Spiros93 για την δημιουργία της Βάσης Δεδομένων, ένα πραγματικά μεγαλεπήβολο project που χρειάστηκε αρκετούς μήνες δουλειάς για να ολοκληρωθεί.

by Geutella, Wednesday, 26 November 2014 13:52, Comments(0), read all
Νέα Banners στο Forum!
by Geutella, Wednesday, 22 October 2014 22:34, Comments(0), read all
Anime - Greek Banner Contest Winner 2014
by Geutella, Sunday, 19 October 2014 22:44, Comments(0), read all
Anime-Greek Banner Contest 2014: Τελικός Γύρος!


Περνάμε στον Τελικό Γύρο του φετινού Διαγωνισμού Banner της Anime-Greek! Ψηφίστε εδώ:


Anime-Greek Banner Contest 2014 TΕΛΙΚΟΣ!


 
by Geutella, Sunday, 12 October 2014 23:53, Comments(0), read all
8 Pages 1 2 3 4 5 6 7 ... Last »


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
TechGGV2 Theme by Zeuder

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it